Behangen-Decoratiewerk-Woonstoffering

 Behangen
Wilt u uw wanden voorzien van nieuw, fris behang?
Kies voor de gespecialiseerde behangers B&L Painting. Bij ons werken vakmensen die dankzij jarenlange ervaring altijd een perfect resultaat leveren. Met grote liefde voor het vak adviseren wij u in het kiezen van het juiste materiaal en bieden u een uitgebreide keuze in behangstalen.

Bij B&L Painting werken we met hoogwaardig gereedschap en verwerken behangen uit de collectie van gerenommeerde merken als Rath & Doodenheever, Voca, Wandvisie, Redona en Marburg.

Wij zullen proberen ons aanbod  zoveel mogelijk in overeenstemming te brengen.


Decoratiewerken

B&L Painting staat garant voor kwalitatieve interieurdecoratie gebaseerd op vakmanschap, jarenlange ervaring, de juiste aanpak en goede producten.

Het gevolg is een duurzaam en stijlvol resultaat. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan van de marktleiders op het vlak van interieurdecoratie. Wij volgen voor u steeds de nieuwste tendensen.

Werken met Decoratiewerken B&L Painting is samenwerken met vakbekwame mensen die het beroep uitoefenen

volgens de regels van de kunst. Voor het toepassen van oude en moderne verftechnieken, van alleenstaand werk tot totaalafwerking en voor alles wat interieurafwerking betreft, kunt u bij ons terecht.


Marmer/houtimitatie
Met palet en penselen, gaat B&L Painting aan de slag om zo natuurgetrouw mogelijk een marmer- of
houtimitatie te schilderen.

Het is keer op keer weer een uitdaging. In principe is voor de decorateur bijna alles (na) te
schilderen waardoor de mogelijkheden eindeloos lijken. Zo kan bijvoorbeeld een ontbrekend onderdeel van  het echte materiaal worden aangevuld met imitatie schilderwerk.

Ook kan in overleg met de klant imitatie schilderwerk worden gemaakt dat precies aan persoonlijke wensen voldoet. Moet het marmer rustig ogen of juist druk; kan de kleur van de houtsoort in een lichte variant worden uitgevoerd? Alles is bespreekbaar mits het een natuurgetrouwe imitatie blijft.
Maar waarom imiteren en niet de echte materialen gebruiken?

Tegenwoordig wordt het oude schildersambacht opnieuw sterk gewaardeerd en is er vanuit monumentenzorg maar ook vanuit particulieren en bedrijven met -vaak- oude of monumentale panden weer veel vraag naar het restaureren of het opnieuw aanbrengen van deze oude schildertechnieken.


Woonstoffering

Wij leveren vele merken en soorten vloer, wand en raambekleding voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Vanzelfsprekend adviseren wij u bij het zoeken naar de juiste stoffering oplossing voor uw situatie En tot slot is ook het leggen en monteren in vertrouwde handen van een vakkundig en ervaren medewerker.

Of het dus gaat om het stofferen van een trap, egaliseren van vloeren of uw raampartij voorzien van gordijnen of rolgordijnen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor een vrijblijvende offerte, klikt u hier.