Schilderwerk

Schilderwerk zoals het hoort!

Het onderhoud van binnen en buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden en overige gebouwen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling, eventuele houtrot reparaties en afwerking met eersteklas verfproducten is essentieel voor de levensduur van uw bezit.

B&L Painting denkt graag met u mee over zaken als: kleurstelling, productmogelijkheden, bouwtechnische oplossingen, verbeteringen en onderhoud besparing.

Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak!Beterschilder

Winterschilder Voordeel

U kunt B&L Painting Schilderwerken ook in de wintermaanden tegen het winterschilder tarief inhuren voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerk. Is er een kamer in uw woning toe aan een nieuw likje verf of een ander behangetje? Profiteer dan van het aantrekkelijke winterschilder tarief.

Voor het buitenschilderwerk gebruiken wij producten en afschermmaterialen waarmee wij in de winter prima door kunnen werken. Daardoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal. De technieken die wij toepassen om in de herfst en winter door te kunnen schilderen leiden voor u niet tot extra kosten. Voor meer informatie over het winterschilder tarief kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Garantie:
Wij geven op de door ons uitgevoerde werkzaamheden garantie.

Extra garantie ten opzichte van de algemene voorwaarden vermelden wij in de offerte.